Klaar om jouw potentie te ontgrendelen?  
Groepsprogramma & Individuele mentoring/coaching

Transformeer je mindset, werk en omgeving om jouw droomleven te creëren

Dit is dé roadmap naar het herontwerpen van jouw identiteit om in slechts 10 weken de architect van je droomleven te worden

Ontdek jouw kwaliteiten en vind werk dat hierbij past. Laat beperkende overtuigingen achter je en doorbreek destructieve patronen. Bouw een omgeving om je heen die je inspireert, voedt, aanmoedigt en je laat excelleren.

Weet wat je wil en ontdek hoe je je mindset kunt sturen om als een magneet je diepste verlangens aan te trekken

Verander je mindset

Ontdek waar je goed in bent en waar je hart van in de fik vliegt. Hengel het werk binnen dat bij je past.

Vind werk waar je blij van wordt

Omring je met mensen die je aanmoedigen je dromen waar te maken.

Creëer een optimale omgeving

high_DSC06452mod_2048p_2048p

Heb je weleens het gevoel dat de manier waarop je werk en leven momenteel georganiseerd zijn niet in lijn is met wie je zou willen zijn?

En je hierdoor een groot deel van jouw potentieel en capaciteiten onbenut blijft?

Vind je het eng om uit je comfortzone te stappen en weet je niet waar je moet beginnen?

Waarschijnlijk herken je dit wel…

Je hebt al geruime tijd het gevoel dat je leven op de automatische piloot staat. Je werk daagt je niet meer uit en je bent ervan overtuigd dat je veel meer te bieden hebt dan je tot nu toe hebt laten zien.

rocks-middle-sea

Wat je momenteel doet, past niet langer bij je, maar je hebt geen goed idee van wat dan wel bij je past.

Hoewel je regelmatig advies vraagt aan vrienden en familie, merk je dat je niet veel verder komt.

Ze vertellen je dat je tevreden moet zijn met wat je hebt en dat klagen niet helpt.

Maar toch blijft er iets knagen, je weet dat er verandering nodig is, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Telkens wanneer je hiermee probeert aan de slag te gaan, lijk je steeds weer bij hetzelfde startpunt uit te komen.

Hoe doorbreek je deze vicieuze cirkel en kom je in de actiestand?

Wat feiten op een rij

Het aantal burn-outs stijgt; veel vrouwen leven niet hun gewenste realiteit. Soms is een krachtig signaal nodig om deze situatie te veranderen.

kampt met een burn-out

29% van de vrouwen in Nederland

De mensen om je heen hebben, vaak zonder dat je dit zelf doorhebt, een grote impact op je leven, je mindset en je succes.

je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je mee omgaat

5 mensen

Vanwege het niet effectief kunnen presenteren, moeite om duidelijk te communiceren waarin ze uitblinken. Mogelijk vanwege een gebrek aan zelfbewustzijn over sterke punten of aan moeite met het onder woorden brengen ervan.

wordt afgewezen voor een baan die ze wel kunnen uitoefenen

1 op de 3 mensen

Wil jij de architect worden van jouw droomleven?

Binnen 10 weken leer je niet alleen hoe jouw droomleven eruit ziet, maar ook hoe je daar kunt komen. Laten we samenwerken om jouw identiteit te herontwerpen en een mooiere realiteit te creëren.

Waar je afscheid van mag nemen...

Wat je daarvoor terug krijgt...

Je bent maar een paar stappen verwijderd om je huidige realiteit te elimineren en je droomleven te creëren. Durf je samen met mij uit je comfortzone te stappen?

Een intensief en exclusief tien weeks programma

Het programma is opgebouwd rondom drie belangrijke pijlers: Mindset, Werk en Omgeving.

De inhoud:

Pijler 1

Mindset: Verander je denkpatronen

De kracht om beperkende overtuigingen te doorbreken en schadelijke patronen te elimineren, wat resulteert in een grotere persoonlijke groei.

Pijler 2

Werk: Vind werk dat bij je past

Diepgaand inzicht in jouw ideale werksituatie, kernwaarden en unieke kwaliteiten, zodat je werk kunt vinden dat écht bij je past.

Pijler 3

Omgeving: Creëer een omgeving de je stimuleert

Het vermogen om een ondersteunende omgeving te creëren die je voedt en helpt je doelen te bereiken.

Word de architect van je droomleven en creëer jouw ideale realiteit. Krijg binnen tien weken meer inzicht in je diepste verlangens en kernkwaliteiten, en vind werk dat daarbij past.

Maak korte metten met beperkende overtuigingen en doorbreek patronen.

Creëer een omgeving om je heen die jou enthousiasmeert en voedt, aanmoedigt en laat excelleren.

Maar dat is nog niet alles...

Dit krijg je ook:

Werkboek voor het ontgrendelen van jouw potentieel

Een PDF werkboek met concrete opdrachten die je aan het denken zetten en waarmee je altijd een naslagwerk hebt wanneer je het programma hebt afgerond.

Community

In de community tref je andere vrouwen die ook werken aan het ontgrendelen van hun potentieel. Een community is als ‘container’ ontzettend krachtig omdat je deelt en samen werkt aan transformatie. Hier leer je van elkaar, zetten jullie elkaar aan het denken, en krijg je steun en antwoord op je vragen.

Gids: op naar een groeimindset

In deze gids tref je praktische tips die je kunt gebruiken om kleine (of grote) veranderingen aan te brengen in je mindset. Van een vaste mindset naar een groei mindset.

Welkomstgeschenk

Bij de start van je programma ontvang je een persoonlijk, door mij uitgekozen, geschenk dat je zal verrassen. Dat is namelijk mijn belofte aan jou: je mag een flink aantal ‘wow’ momenten ervaren tijdens dit programma en we trappen daar op de juiste manier mee af.

€2244,-

incl.21% btw

Of in 4 maandelijkse termijnen:
4 x €561,-

Hoe weet ik of dit programma bij mij past?

Dit is voor jou als...

Dit is NIET voor jou als…

In 10 weken naar jouw droomleven

Meld je vandaag nog aan voor Unlock Your Potential en krijg direct toegang tot:

Je kunt het programma starten op 30 oktober 2023 of 20 november 2023.
De deuren sluiten wanneer het maximum aantal deelnemers van 8 bereikt is.

EEnmalige betaling van

€2244,-

incl.21% btw

tevredenheidsgarantie

Na 10 weken heb je een aanzienlijke transformatie in gang gezet en je identiteit opnieuw ontworpen. Je hebt vaarwel gezegd tegen programmering – zoals patronen de je niet meer dienen – die je tegenhoudt gebruik te maken van jouw volledige potentieel.
De snelheid en de omvang van deze transformatie zijn echter volledig in jouw handen, want jij hebt de controle over het stuur en bepaalt hoe snel je vooruit gaat. Om ervoor te zorgen dat je op het juiste pad blijft en dat je het programma met de gewenste resultaten afsluit, beginnen we met een startgesprek waarin we samen jouw doelen helder definiëren. Gedurende het programma zullen we regelmatig je voortgang evalueren en bijsturen waar nodig, om ervoor te zorgen dat je op koers blijft. Aan het einde van het programma sluiten we af met een reflectiesessie over je doelen. Deze aanpak helpt je om je doelen scherp voor ogen te houden en te zorgen dat je op de gewenste route blijft.

€2244,-

incl.21% btw

Of in 4 maandelijkse termijnen:
4 x €561,-

highDSC06168_2048p_2048p

Als mentor en coach werk ik met vrouwen die een diepere verbinding met zichzelf aan willen gaan om meer voldoening te halen uit hun werk en leven.

Met ruime ervaring als recruiter, jobhunter en mentor/coach voor recruiters, CEO’s en HR-managers, heb ik diepgaande inzichten verworven om mensen te begeleiden bij het doorbreken van patronen en het aanbrengen van veranderingen. Mijn opleiding tot psycholoog heeft me geholpen om de menselijke psyche te begrijpen en effectief te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Deze ervaring stelt me in staat om op een holistische manier naar individuen te kijken en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun volledige potentieel.

highDSC05977_2048p_2048p

"Wees de architect van je dromen, de bouwer van je succes en de auteur van je eigen verhaal."

Als ontgrendelaar van potentieel  put ik niet alleen uit mijn praktische ervaring, maar ook uit mijn diepgaande begrip van menselijk gedrag om anderen te helpen op hun reis naar persoonlijke en professionele vervulling.

Ik vergelijk het leven graag met een bouwproject, waarbij jij de architect, aannemer en bouwer bent. Jouw verhaal en potentieel vormen de bouwstenen van deze prachtige reis.

Dat is allemaal hartstikke leuk Tamara, maar hoe is Unlock Your Potential anders dan alle andere programma's die er zijn?

Wil jij jouw potentieel ontgrendelen? Ben jij klaar voor een nieuwe realiteit waarin een positieve mindset, werk waar je hart blij van wordt en een omgeving die je stimuleert en bijdraagt aan jouw groei centraal staan?

€2244,-

incl.21% btw

Of in 4 maandelijkse termijnen:
4 x €561,-

Heb je nog vragen?

Ik heb de antwoorden...

Het verschilt per persoon hoeveel tijd er nodig is om te werken aan verschillende onderdelen. Ik raad je aan in ieder geval twee uur per week voor dit programma te blokkeren.

Ja, je kunt ook exclusief met mij werken als het programma niet passend is voor je. Boek via deze link een gesprek en we bespreken of ik je kan helpen.

Ik werk graag op eigen initiatief; jij neemt verantwoordelijkheid over jouw eigen ontwikkeling. Je kunt de gesprekken dus óf zelf inplannen wanneer je daar behoefte aan hebt, óf we zetten alle gesprekken direct vast tijdens het startgesprek. Aan jou de keuze. De gesprekken kunnen indien gewenst in de avonduren plaatsvinden.

Ja, dit blijf je houden zolang de community blijft bestaan. Gratis en voor niets. Ik vind het ontzettend belangrijk dat je mensen om je heen kunt verzamelen die je begrijpen en waar je jouw successen en uitdagingen mee kunt delen.

Dit bepaal je zelf maar ik raad je aan iedere week een module te volgen. Je hebt onbeperkt toegang tot de modules en de Community dus je kunt langer de tijd nemen, indien nodig. De community calls (5x) staan echter wel vooraf gepland zodat het programma haar vaart behoudt. Je persoonlijke gesprekken met mij (5x) kun je zelf inplannen binnen deze tien weken.

In de community calls geef ik je informatie over specifieke onderwerpen die voorbijkomen in het programma. We duiken samen, met de community, dieper in op deze onderwerpen. In sommige calls doen we visualisaties of bespreken we topics ter voorbereiding op de modules die je maakt. Dit zijn dus groepsbijeenkomsten. Deze duren 30 minuten en worden altijd opgenomen zodat je ze terug kunt kijken.
De persoonlijke gesprekken zijn 1-op-1 gesprekken tussen jou en mij. Deze duren 45 minuten.

Dat is zeker mogelijk. Neem vooral contact met me op wanneer je hier meer over wilt weten en wat hiervoor nodig is. Stuur mij een e-mail: tamara@tamararood.nl

Ben je er klaar voor?

Nog één keer alles wat je krijgt:
Zet jij door in een baan en een leven die eigenlijk niet meer passen? Blijf je vasthouden aan die veiligheid en zekerheid, of ben je bereid de sprong te wagen?

De keuze is aan jou. Het is soms eng om uit je comfortzone te stappen, maar dat is waar persoonlijke groei en nieuwe mogelijkheden zich bevinden.

Durf je het avontuur aan te gaan?

Wil je groeien of wil je hetzelfde blijven?

Ja, ik wil mijn potentieel ontgrendelen!

Het lijkt me geweldig om met je aan de slag te gaan en jouw onontdekt potentieel aan te boren! Ik heb een paar gegevens van je nodig om in te kunnen schatten of dit programma je zou kunnen helpen. Wil je dit formulier zo volledig mogelijk invullen? Ik neem binnen 24 uur telefonisch contact met je op.

De volgende editie van UYP zal in januari 2024 van start gaan.
Meld je nu aan voor de wachtlijst!

Copyright © 2023

Tamara Rood
| Privacyverklaring | Algemene voorwaarden
Gemaakt met
door Coolpixel