Ik voel me niet gewaardeerd

Voel jij dat weleens? Dit gevoel kan ontstaan vanwege een mismatch tussen de impact die je met je werk maakt, en het inkomen dat je hiervoor vraagt of ontvangt. Je voelt je niet gezien en je werk van minder waarde dan het daadwerkelijk is. Het gaat niet eens zozeer om het geld, maar meer om het gevoel dat je werk onvoldoende gewaardeerd wordt.

Wanneer dit gevoel blijft knagen is het raadzaam je tarief onder de loep te nemen of het gesprek aan te gaan met je werkgever. De meeste mensen willen dat wel maar weten niet goed hoe ze hun werk op waarde moeten schatten, hoe een tarief of salaris nu echt recht doet aan het resultaat dat zij neerzetten en hoe dit in praktijk verzilverd kan worden.

Wat je hierbij helpt is inzicht in de impact die jij maakt met jouw werk en welk prijskaartje je hieraan kunt hangen. Maar, om dit inkomen ook daadwerkelijk te kunnen claimen op de arbeidsmarkt is het goed om je te verdiepen in het verbeteren van je onderhandelingsvaardigheden en een boost te krijgen in je zelfvertrouwen. Dit is de magische combinatie om je waarde te claimen.

Voel je je overweldigd en weet je niet waar te beginnen? Dit is precies waar ik werknemers en ondernemers in begeleidt. Mijn methode biedt hiervoor de juiste handvatten.

Laat dit gevoel van onderwaardering niet langer doorsudderen. Neem de controle over je inkomen terug en ontdek hoe je jouw waarde krachtig kunt uitdragen!.

Ontdek Jouw Nieuwe Realiteit

Het dagelijks leven lijkt soms als een razende trein voorbij te denderen. Werk, sporten, sociale verplichtingen en het huishouden eisen voortdurend je aandacht op. 

Het is alsof de tijd je soms inhaalt en je je afvraagt waarom je geen balans kunt vinden. Het weekend vliegt voorbij en de gedachte aan maandagochtend bezorgt je soms koude rillingen. 

Je merkt dat je steeds meer op de automatische piloot leeft, en diep van binnen besef je dat dit niet het leven is dat je voor jezelf wilt.

Je weet dat er iets groters op je wacht, maar de vraag blijft: hoe vind je dat?

Hoe vind je een baan die niet alleen bij jouw kwaliteiten past, maar waar je elke dag met plezier naartoe gaat? 

Hoe krijg je inzicht in je kwaliteiten en hoe ziet die ideale baan er eigenlijk uit? 

Hoe kun je meer balans in je leven brengen? 

Hoe kun je een leven leiden dat voller en bevredigender is? 

Hoe volg je je passie en je hart

En misschien wel de belangrijkste vraag: waar begin je?

Bij mij ben je op de juiste plek. Samen zullen we de weg verkennen naar een leven dat meer in lijn is met jouw dromen, kwaliteiten en verlangens. 

Laten we samen de route naar jouw droomleven uitstippelen.

highDSC05836_2048p_2048p

Mijn naam is Tamara

Ik empower individuen hun waarde te claimen op de arbeidsmarkt

Ik heb mezelf lange tijd niet gezien en gewaardeerd gevoeld. Ik had hart voor de zaak, maakte veel uren, verzette veel werk en maakte enorm veel impact met wat ik deed. Maar, ik kreeg er niet naar betaald. Ook als ondernemer liep ik er tegenaan dat mijn tarief niet matchte met het resultaat dat ik neerzette, ik ergerde me aan het ‘marktconforme’ uurtarief want ik wilde betaald worden voor mijn resultaat en niet voor mijn tijd of voor de norm die de markt voorschrijft.

Ik besloot het daarom anders te doen en diep in mijn eigen waarde te duiken, mijn zelfvertrouwen te verbeteren en mijn waarde op de markt te claimen. Sindsdien is er geen klant meer geweest die onderhandelt over mijn prijzen en wordt mijn werk op waarde geschat, omdat ík het op waarde schat. Hierdoor voel ik me meer dan eens gezien en gewaardeerd. Vooral door mezelf.

highDSC05894_2048p_2048p

Je moet eerst jezelf waarderen voordat een ander jou kan waarderen

Dit is waar het begint, en wat ik ondernemers en werknemers leer. We beseffen dit vaak zelf niet, maar we zijn onze eigen grootste belemmerende factor met onze aannames en belemmerende overtuigingen.

Wat ik in 14 jaar ervaring als recruiter, coach, jobhunter en mentor heb gezien is dat de meeste mensen hun werk lager waarderen dan het is en daarmee dan ook te weinig geld vragen voor wat ze neerzetten met hun werk. Daarmee leveren zij in op de verdiensten voor de impact die ze iedere dag maken.

Hiervoor is stevigheid vereist. Vertrouwen in jezelf, in je werk en in je waarde, maar bovenal inzicht in de prijs die je hiervoor mag vragen. Waarbij lef en kracht om in die waarde te stappen ontzettend belangrijke elementen zijn.

''Ik onderhandel niet. Ik ken mijn waarde, ik sta sterk in mijn waarde en ik houd vast aan mijn waarde. Ik sta voor het resultaat dat ik lever en de impact die ik maak met mijn werk. Over mijn waarde valt niet te onderhandelen''

– Jouw toekomstige zelf

Dit is hoe we kunnen samenwerken

Als we ervoor kiezen om samen te werken, zal ik je begeleiden bij het uitstippelen van het pad naar jouw ideale realiteit, want het wacht op je en, nog belangrijker, het is er al. Het enige wat je hoeft te doen, is beslissen om ervoor te gaan. 

Nadat we jouw doelen helder hebben gedefinieerd, stippelen we samen de juiste route uit om daar te komen. Dit proces kan plaatsvinden in online groepsbijeenkomsten en/of 1-op-1 gesprekken. Jij bent aan het roer om te kiezen wat het beste bij jou past.

Mijn benadering is praktisch en down-to-earth. Ik zal je theoretische kennis bijbrengen, maar ik zal je vooral aanmoedigen om in de praktijk aan de slag te gaan en barrières te doorbreken. Ik moedig je aan en vier samen met jou je successen, maar het is belangrijk te realiseren dat jij zelf verantwoordelijk bent voor actie.

Ik ben sterk betrokken en creëer een veilige omgeving waarin jij vrij kunt delen wat nodig is, zodat ik je zo goed mogelijk kan begeleiden. Ik fungeer als jouw spiegel en zal je reflecteren, zelfs als je dat misschien soms liever niet wilt. Immers, daarvoor schakel je mij in. Mijn aanpak is direct, open en transparant. Soms zul je dingen horen die je misschien liever wilt vermijden, maar die wel van essentieel belang zijn voor jouw groei en ontwikkeling.

Mijn trajecten zijn opgebouwd vanuit drie pijlers:

Weet wat je wil en wees daar een magneet voor. Doorbreek oude patronen en belemmerende overtuigingen.

Mindset

Ken je kwaliteiten, weet welk werk daarbij past, verover het en doe waar je hart blij van wordt.

Werk

Creëer de omgeving waar jij meest tot je recht komt.

Omgeving

Sluit je aan bij het programma Unlock your potential en maak deel uit van een groep vrouwen waarmee je samen dit proces doorloopt.
Waarom met mij samenwerken?

Wat je ziet, is wat je krijgt. Ik spreek vanuit mijn hart en benader jou vanuit de potentie die ik zie.

Mijn perspectief is gebaseerd op jouw volledige potentieel, en ik benader jou met dezelfde verwachting. 

Voor mij bestaan er geen tekortkomingen; in mijn ogen ben jij al compleet en perfect.

Omdat ik jouw ware kern zie, ben ik in staat je te begeleiden op de weg daar naartoe. Dit is mijn diepgewortelde overtuiging, en het drijft me elke dag om mensen zoals jij te helpen. 

Mijn doel is om jou te laten genieten van een meer vervullend leven, om jou te verbinden met werk dat echt bij je past, en om je te ondersteunen bij het doorbreken van persoonlijke barrières. 

Hierdoor transformeer je niet alleen jezelf, maar ook je omgeving, want aan jezelf werken doe je in de eerste plaats voor jezelf maar ook voor je omgeving. Wat wil je in gang zetten?

Je hebt de potentie om impact te maken op de wereld om je heen en te doen wat je hier te doen hebt.

Ik geloof sterk dat wanneer je een diepere verbinding met jezelf aangaat en je volledige potentieel benut, je niet alleen je eigen leven verrijkt, maar ook een positieve invloed uitoefent op de mensen om je heen. 

Mijn missie is om deze verandering in gang te zetten.

Wil jij jouw potentieel ontgrendelen? Ben jij klaar voor een nieuwe realiteit waarin een positieve mindset, werk waar je hart blij van wordt en een omgeving die je stimuleert en bijdraagt aan jouw groei centraal staan?