‘Is dit alles?’

Plopt deze vraag steeds vaker op in je hoofd? Heb jij het idee dat de invulling van je (werkende) leven zoals dat nu is ingericht niet meer bij je past? Heb je het gevoel dat er zoveel meer voor je is daarbuiten, je zoveel meer kunt en je (werkende) leven er heel anders uit kan zien?

Zou je dit wel willen ontdekken maar weet je niet waar je moet beginnen? Weet je niet wat je moet doen om de eerste stap te zetten naar een nieuwe realiteit voor jezelf?

Ontdek Jouw Nieuwe Realiteit

Het dagelijks leven lijkt soms als een razende trein voorbij te denderen. Werk, sporten, sociale verplichtingen en het huishouden eisen voortdurend je aandacht op. 

Het is alsof de tijd je soms inhaalt en je je afvraagt waarom je geen balans kunt vinden. Het weekend vliegt voorbij en de gedachte aan maandagochtend bezorgt je soms koude rillingen. 

Je merkt dat je steeds meer op de automatische piloot leeft, en diep van binnen besef je dat dit niet het leven is dat je voor jezelf wilt.

Je weet dat er iets groters op je wacht, maar de vraag blijft: hoe vind je dat?

Hoe vind je een baan die niet alleen bij jouw kwaliteiten past, maar waar je elke dag met plezier naartoe gaat? 

Hoe krijg je inzicht in je kwaliteiten en hoe ziet die ideale baan er eigenlijk uit? 

Hoe kun je meer balans in je leven brengen? 

Hoe kun je een leven leiden dat voller en bevredigender is? 

Hoe volg je je passie en je hart

En misschien wel de belangrijkste vraag: waar begin je?

Bij mij ben je op de juiste plek. Samen zullen we de weg verkennen naar een leven dat meer in lijn is met jouw dromen, kwaliteiten en verlangens. 

Laten we samen de route naar jouw droomleven uitstippelen.

highDSC05836_2048p_2048p

Mijn naam is Tamara.

Ik noem mijzelf 'Potentieel Ontgrendelaar'.

Ik vind dit een mooie benaming voor het werk dat ik doe als mentor en coach voor vrouwen die een diepere verbinding met zichzelf willen aangaan om zo meer voldoening uit hun werk en leven te halen.

Ik heb mijn sporen de afgelopen veertien jaar verdiend als recruiter, jobhunter en mentor/coach voor recruiters, CEO’s en HR-managers. Met een achtergrond in de psychologie heb ik vele mensen kunnen doorgronden en aan kunnen zetten tot het doorbreken van patronen en het inzetten van veranderingen.

Als ontgrendelaar van potentieel fungeer ik als de katalysator die vrouwen verder begeleidt, voorbij hun eigen beperkingen, naar hun volledige potentieel. Ik pas niet slechts theoretische kennis toe, maar ook praktijkervaring en put uit mijn eigen persoonlijke transformatie. Ik heb talloze patronen doorbroken en obstakels overwonnen om mijn ideale realiteit te creëren. 

Ik heb mijn leven vanaf de basis opnieuw opgebouwd, niet omdat het moest, maar omdat ik diep van binnen wist dat er nog zoveel meer mogelijk was. 

Sinds januari 2023 woon ik daarom in Portugal en leef ik mijn ideale realiteit, mijn droomleven.

highDSC05894_2048p_2048p
Het is een waarheid die ik in al mijn jaren van dit werk ben tegengekomen:

de meeste mensen hebben onvoldoende inzicht in hun eigen belemmerende overtuigingen en hebben geen idee hoeveel waarde ze bezitten en hoe ze die waarde inzetten.

Vaak zijn we onze eigen grootste obstakels bij het realiseren van de mooiste dingen voor onszelf.
De voornaamste reden voor weerstand tegen verandering is vaak het comfort van het bekende. Maar diep van binnen beseffen we dat we hiermee niet onze ideale realiteit creëren. We weten dat er meer mogelijk is in dit leven.

Ik vergelijk het leven graag met een bouwproject, waarbij jij de architect, aannemer en bouwer bent. Jij bepaalt hoe het eindresultaat eruitziet. 

Jouw verhaal en jouw potentieel zijn de bouwstenen van deze geweldige reis.

"Wees de architect van je eigen bestemming. Laat je niet beperken door andermans visie van wie je zou moeten zijn."

– Steve Maraboli

Dit is hoe we kunnen samenwerken

Als we ervoor kiezen om samen te werken, zal ik je begeleiden bij het uitstippelen van het pad naar jouw ideale realiteit, want het wacht op je en, nog belangrijker, het is er al. Het enige wat je hoeft te doen, is beslissen om ervoor te gaan. 

Nadat we jouw doelen helder hebben gedefinieerd, stippelen we samen de juiste route uit om daar te komen. Dit proces kan plaatsvinden in online groepsbijeenkomsten en/of 1-op-1 gesprekken. Jij bent aan het roer om te kiezen wat het beste bij jou past.

Mijn benadering is praktisch en down-to-earth. Ik zal je theoretische kennis bijbrengen, maar ik zal je vooral aanmoedigen om in de praktijk aan de slag te gaan en barrières te doorbreken. Ik moedig je aan en vier samen met jou je successen, maar het is belangrijk te realiseren dat jij zelf verantwoordelijk bent voor actie.

Ik ben sterk betrokken en creëer een veilige omgeving waarin jij vrij kunt delen wat nodig is, zodat ik je zo goed mogelijk kan begeleiden. Ik fungeer als jouw spiegel en zal je reflecteren, zelfs als je dat misschien soms liever niet wilt. Immers, daarvoor schakel je mij in. Mijn aanpak is direct, open en transparant. Soms zul je dingen horen die je misschien liever wilt vermijden, maar die wel van essentieel belang zijn voor jouw groei en ontwikkeling.

Mijn trajecten zijn opgebouwd vanuit drie pijlers:

Weet wat je wil en wees daar een magneet voor. Doorbreek oude patronen en belemmerende overtuigingen.

Mindset

Ken je kwaliteiten, weet welk werk daarbij past, verover het en doe waar je hart blij van wordt.

Werk

Creëer de omgeving waar jij meest tot je recht komt.

Omgeving

Sluit je aan bij het programma Unlock your potential en maak deel uit van een groep vrouwen waarmee je samen dit proces doorloopt.
Waarom met mij samenwerken?

Wat je ziet, is wat je krijgt. Ik spreek vanuit mijn hart en benader jou vanuit de potentie die ik zie.

Mijn perspectief is gebaseerd op jouw volledige potentieel, en ik benader jou met dezelfde verwachting. 

Voor mij bestaan er geen tekortkomingen; in mijn ogen ben jij al compleet en perfect.

Omdat ik jouw ware kern zie, ben ik in staat je te begeleiden op de weg daar naartoe. Dit is mijn diepgewortelde overtuiging, en het drijft me elke dag om mensen zoals jij te helpen. 

Mijn doel is om jou te laten genieten van een meer vervullend leven, om jou te verbinden met werk dat echt bij je past, en om je te ondersteunen bij het doorbreken van persoonlijke barrières. 

Hierdoor transformeer je niet alleen jezelf, maar ook je omgeving, want aan jezelf werken doe je in de eerste plaats voor jezelf maar ook voor je omgeving. Wat wil je in gang zetten?

Je hebt de potentie om impact te maken op de wereld om je heen en te doen wat je hier te doen hebt.

Ik geloof sterk dat wanneer je een diepere verbinding met jezelf aangaat en je volledige potentieel benut, je niet alleen je eigen leven verrijkt, maar ook een positieve invloed uitoefent op de mensen om je heen. 

Mijn missie is om deze verandering in gang te zetten.

Wil jij jouw potentieel ontgrendelen? Ben jij klaar voor een nieuwe realiteit waarin een positieve mindset, werk waar je hart blij van wordt en een omgeving die je stimuleert en bijdraagt aan jouw groei centraal staan?