Claim het inkomen dat jouw werk waard is

Online cursus

Leer in 30 minuten hoe je de waarde van jouw werk verzilvert

Kom erachter welke kansen jij laat liggen op de arbeidsmarkt, en hoe je deze kunt benutten om jouw inkomen te laten matchen met jouw werkwaarde

Claim het inkomen dat jouw werk waard is

ONLINE CURSUS

Leer in 30 minuten hoe je jouw (arbeidsmarkt) waarde verzilvert

Kom erachter welke kansen jij laat liggen op de arbeidsmarkt, en hoe je deze kunt benutten om jouw inkomen te laten matchen met jouw (arbeidsmarkt) waarde.

Welke kansen laat je liggen wanneer het gaat over het onderhandelen over je waarde, het vragen van het salaris of tarief dat passend is voor jouw waarde (resultaat & impact)? Je krijgt inzicht in de arbeidsmarktfeiten én de meest gemaakte fouten op de arbeidsmarkt

Inzicht in jouw onbenutte (arbeidsmarkt) kansen

De meeste blokkades om je waarde te claimen komen voort vanuit je eigen beperkende gedachten, je overtuigingen en je comfortzone. Leer je eigen blokkades kennen zodat je het inkomen te kunt ontvangen wat jouw werk waard is

Leer welke rol je mindset speelt

Je wilt niet kijken naar je concurrenten, je collega’s of naar het gemiddelde in de markt. Je wilt graag de controle over jouw inkomen. Je wilt je waarde en de impact die je maakt als uitgangspunt nemen voor het bepalen van je inkomen. Maar hoe stel je je waarde vast?

Bepaal je waarde

De laatste stap is het verbeteren van je vaardigheden om je waarde ook daadwerkelijk kunnen te verzilveren en je inkomen te verbeteren. Dit gaat vooral over het stoppen met het geven van korting.

Verbeter je vaardigheden

Wat is mijn werk waard?

Tast je in het duister over wat jij de arbeidsmarkt precies brengt en wat dit waard is?

Je hebt je altijd laten vertellen dat je een bepaald salaris of tarief kunt vragen omdat dit nu eenmaal is wat de werkgever, opdrachtgever of de markt voorschrijft. Het is een ‘norm’ waar veelal aan vastgehouden wordt

Heb je jezelf weleens afgevraagd of deze norm eigenlijk wel zo passend is bij je, of ben je er simpelweg in meegegaan omdat je geen alternatieven kent? Voel jij je comfortabel bij het feit dat anderen bepalen wat jouw werk waard is?

Als je nog nooit op een andere manier naar de waarde van je werk hebt gekeken dan externe factoren jouw waarde te laten bepalen, dan is het de hoogste tijd om je waarde zelf te gaan ontdekken, waarderen en bepalen zodat je (eindelijk) het inkomen kunt gaan verdienen dat je werk waard is.

 

high_DSC06178mod

Ik hanteerde altijd een marktconform tarief

Omdat ik bang was zonder werk te zitten zorgde ik er altijd voor dat mijn tarief marktconform was. Dit was namelijk, in mijn optiek, waar veel opdrachtgevers op selecteerden; op tarief in plaats van op resultaat.

Ik daalde met mijn tarief toen de markt ruimer werd en er meer aanbod was van diensten zoals de mijne, en ik steeg met mijn tarief wanneer de markt krapper werd. In mijn optiek werkte de markt zo, ook al was ik er niet blij mee. Ik zag namelijk dat ik veelal een heel ander resultaat neerzette dan mijn concurrenten. Een resultaat van veel hogere kwaliteit waarmee ik meer impact maakte.

Ik besloot me daarom niet meer aan de regels van de markt te houden maar aan mijn eigen regels: ik lever niet meer in op mijn waarde. Ik waardeer mijn werk en hang er het prijskaartje aan dat het verdient.

Door hier zó sterk aan vast te houden, en met (potentiële) opdrachtgevers vooral in te zoomen op mijn resultaat en niet op wat dit resultaat nu exact kostte, wist ik uiteindelijk mijn inkomen zelf te bepalen en niet te laten bepalen door de markt, de opdrachtgever of mijn concurrenten.

Preview

Welke rol speelt jouw mindset?

Mini Course
Claim het inkomen dat jouw werk waard is

€24,95

excl.9% btw

In deze mini course

Leer binnen 30 minuten hoe jij jouw waarde bepaalt

Wat je los mag laten...

Wat je mag verwelkomen...

tevredenheidsgarantie

Na het volgen van deze online cursus weet jij welke kansen je laat liggen om jouw waarde op de arbeidsmarkt te verzilveren. Je bent je bewust van de overtuigingen die je kunt hebben en die je mogelijk in de weg kunnen zitten bij het ontvangen van het inkomen dat jouw werk verdient. Je hebt inzicht gekregen in het bepalen van je waarde, én bovenal weet jij hoe je vast moet houden aan je waarde.

highDSC05804

Als coach werk ik met werknemers en ondernemers die zichzelf krachtiger kunnen profileren door in hun waarde te stappen en deze te claimen

Met ruime ervaring als recruiter, jobhunter en mentor/coach voor recruiters, CEO’s en HR-managers, heb ik diepgaande inzichten verworven om mensen te begeleiden bij het doorbreken van patronen en het aanbrengen van veranderingen. Mijn opleiding tot toegepast cognitief psycholoog heeft me geholpen om de menselijke psyche te begrijpen en stelt mij in staat mensen effectief te begeleiden naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Mijn opleiding en ervaring geven mij de juiste handvatten om ondernemers en werknemers optimaal te ondersteunen bij het activeren van hun onbenutte potentieel.

highDSC05869

''Als je jezelf vergelijkt met het gemiddelde in de markt zul je altijd gemiddeld blijven. Ik nodig je uit groter te denken, want jouw talenten zijn dat ook''

Ik heb veertien jaar aan de andere kant van de sollicitatietafel gezeten waar ik het gedrag rondom salaris- en tariefonderhandelingen nauwkeurig heb kunnen bestuderen. Tevens heb ik gezien waar mensen toe in staat zijn, welke talenten ze meebrengen en hoe weinig ze hier eigenlijk van benutten. Hiermee heb ik een goede radar voor onbenut potentieel ontwikkeld.

Mijn diepgaande kennis over de arbeidsmarkt stelt mij in staat jou optimaal te begeleiden.

Wil jij je inkomen laten bepalen door de buitenwereld of onderneem je actie om je arbeidsmarktwaarde te verzilveren en het inkomen te claimen dat jouw werk waard is?

De keuze is aan jou.

Blijf je doen wat je deed zodat je krijgt wat je kent? Zodat je leven comfortabel en overzichtelijk blijft? Of durf je te veranderen, te gaan staan voor je waarde en je inkomen te claimen?

Mini Course
Claim het inkomen dat jouw werk waard is

€24,95

excl.9% btw

Copyright © 2024

Tamara Rood
| Privacyverklaring | Algemene voorwaarden
Gemaakt met
door Coolpixel