Het Atelier

Community & coaching

Richt je werk in op basis van de visie die jij voor jouw leven hebt. Werk onder jouw voorwaarden, krijg meer vrijheid en flexibiliteit, én maak meer impact

Startdatum 2 september 2024

Maximaal 6 deelnemers

Days
Hours
Minutes
Seconds

Hoe wil jij jouw leven leiden en hoe kan jouw werk dit zo goed mogelijk faciliteren? Jouw visie is het uitgangspunt van alles wat we samen in dit programma doen.

Jouw visie als uitgangspunt

Weet jouw resultaat en de impact die je elke dag met je werk maakt haarscherp te formuleren en trek als een magneet nieuwe klanten aan die (beter) bij je passen.

Jouw resultaat & impact

Liever zonder ‘salestrucjes’ nieuwe klanten aantrekken? Dat kan ‘organisch’ door jouw unieke visie dagelijks terug te laten komen in je werk. Maar ook door je visie, de resultaten die je behaalt, en de impact die je maakt te delen met jouw markt.

Vergroot je netwerk

Van uurtje-factuurtje naar een fixed-fee dienstverlening of liever producten verkopen?
Vind de vorm die het beste bij jouw voorwaarden past en krijg betaald voor je resultaat in plaats van je uren.

Krijg betaald voor je resultaat

Het Atelier

Dé plek waar je jouw werk precies zo kunt vormgeven dat het in dienst staat van jouw leven

Ik heb een grote visie; werk is er om ons te dienen. Werk is er om ons leven zo in te richten dat we het leven kunnen leiden dat we voor onszelf wensen, en we ons daarmee kunnen ontplooien tot wie we in de kern zijn.

Werk is er om ons te dienen, niet andersom.

Toch doen veel zzp’ers dat anders. Ze leveren hun uren in plaats van hun resultaat in voor geld, en daarmee staan ze mijlenver weg van de intentie die ze hadden toen ze startten als ondernemer. 

Ze wensten vrijheid en flexibiliteit maar ervaren juist het tegenovergestelde.

De feiten

Alhoewel alles in Nederland duurder wordt, en de lonen met 6,6% gestegen zijn in 2024, blijft het tarief van de zzp’er achter.

‘Uurtarieven zzp’ers stijgen licht maar blijven achter bij CAO lonen’ (FNV)

Alles wordt duurder behalve de zzp'er

40% van de ondervraagde zzp’ers door Bunq bank is niet tevreden over het tarief. Deze mensen wensen een hoger tarief dan ze momenteel ontvangen maar zijn bang dat zij zichzelf hiermee ‘de markt uitprijzen’ en geen opdrachten meer zullen binnen halen.

40% van de zzp'ers niet blij met uurtarief

Veel zzp’ers hebben moeite met het binnen halen van opdrachten, zeker in een meer vraag gestuurde markt. Het gebrek aan een stabiel netwerk, de juiste vaardigheden om opdrachten binnen te halen en het goed kunnen verkopen van het eigen werk kan hier mogelijk aan ten grondslag liggen.

Moeite met acquisitie

Wil je meer impact maken met het werk dat je doet én klanten aantrekken die precies passen?

Waar je afscheid van mag nemen...

Wat je mag verwelkomen...

Ben je er klaar voor jouw waarde te verhogen? De arbeidsmarkt is toe aan mensen die weten welk talent ze in huis hebben, en hier impact mee willen maken. Richt jouw werk in zodat het je leven kan ondersteunen en beteken daarmee meer voor jezelf, je omgeving én voor je klanten.

Betaald krijgen voor je resultaat, meer impact maken en werken op jouw voorwaarden

Startdatum 2 september 2024

Je deelname aan ‘Het Atelier’ is voor minimaal één maand. Na iedere maand beslis je zelf of je wenst te blijven om verder te werken aan jouw doelen.

Maximaal 6 plaatsen beschikbaar.  De deuren van ‘Het Atelier’ sluiten wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

De inhoud

De onderwerpen die we bespreken in ‘Het Atelier’ zijn grotendeels afhankelijk van de vragen die deelnemers hebben. Hieronder tref je een greep uit de onderwerpen waar ik met mijn klanten aan werk, en die je terug zal zien komen in ‘Het Atelier’. De community en de Zoom-sessies zijn deels theoretisch en deels vraag gestuurd. We gaan vooral in op de vragen de jij en andere deelnemers hebben om jullie doelen te bereiken.

Visie

Leven en werken op jouw voorwaarden

Hier begint het. Hoe wil jij dat jouw leven eruit ziet? Hoe leef jij in dat ideale leven en wat voor werk doe je daar?

Welke visie heb je voor het werk dat je doet? Dit gaat over meer dan alleen geld verdienen, dit gaat over een rimpeleffect creëren, over impact maken en over iets neerzetten dat meer dan alleen jezelf en je portemonnee dient.

Wanneer jouw werk gesteund wordt door een grotere visie, zul je merken dat niet alleen je uitingen duidelijker en krachtiger worden en meer mensen daar op aan kunnen haken, maar ook dat je (potentiële) klanten en/of verkopen zullen toenemen

Impact & Resultaat

Wie raak jij en hoe?

De meeste zzp’ers die ik ontmoet zijn ontzettend goed in wat ze doen maar ze kunnen hun resultaat en daarmee de impact die ze maken niet benoemen. Wat betekent het werk dat jij doet voor jouw ideale klant? Wat zet jij neer?

 Hoe hoger je impact en hoe duidelijker je resultaat, hoe duidelijker je waarde voor je potentiële klant wordt. Op basis hiervan kun je jezelf niet alleen beter in de markt zetten, maar ook de juiste prijs voor jouw werk bepalen.

Businessmodel

Welke vorm past bij jouw voorwaarden?

Altijd al gedroomd van werken in het buitenland? Daar past een ander businessmodel bij dan iedere dag naar het kantoor van je opdrachtgever gaan. 

Wil je graag zelf bepalen wanneer je werkt? Dan zijn opdrachten tijdens kantooruren wellicht minder passend. Of je nu producten wilt verkopen of liever een fixed- fee dienstverlening opzet, de voorwaarden waaronder jij wilt werken staan voorop. Het model passen we daarop aan.

Netwerk en profilering

Je netwerk organisch laten groeien

Niets is zo duurzaam en leuk als je netwerk organisch laten groeien. Stap met mij in de wereld van het delen van jouw waarde en visie, en leer hoe je je netwerk niet alleen duurzaam op- en uitbouwt, maar ook hoe je zonder betaalde advertenties jezelf (en je producten) kunt ‘verkopen’.

zelfvertrouwen

Je mindset veranderen

We kunnen van alles veranderen in je onderneming maar als jij zelf niet gelooft dat je hier een succes van kunt maken, is het verloren moeite. Een van de belangrijkste onderwerpen in mijn begeleiding is daarom jou helpen met het creëren van veranderingen in je mindset, zodat je vol vertrouwen achter je visie, je dienstverlening én je waarde kunt staan

''Werk is er om ons leven zo in te richten dat we het leven kunnen leiden dat we voor onszelf wensen, en we ons daarmee kunnen ontplooien tot wie we in de kern zijn''

Een inkijkje in de thema's waaraan ik met je werk? Bekijk de video over het 'verkopen' van je werk als zzp'er

HET ATELIER

€388,-

*vrijgesteld van btw

Hoe weet ik of 'Het Atelier' bij mij past?

Dit is voor jou als...

Dit is NIET voor jou als…

Startdatum 2 september 2024

Meld je vandaag nog aan voor Het Atelier

€388,-

*vrijgesteld van btw

Maximaal 6 deelnemers
De deuren van ‘Het Atelier’ sluiten wanneer dit aantal is bereikt

”Ik heb enorm veel gehad aan het programma van Tamara. Ik heb flink wat inzichten gekregen, ik werd aan het denken gezet over mijn eigenwaarde waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Zeker op het vlak van wat ik als zzp-er als tarief kan vragen. Enorm blij mee!
– Joann –

tevredenheidsgarantie

De tevredenheidsratio onder mijn klanten is 100%. Mijn betrokkenheid is hoog en de kwaliteit waarmee ik mijn werk aflever is uitzonderlijk. Ik heb één missie: jou laten excelleren in dat waar je het beste in bent, op jouw voorwaarden, en jouw leven daarmee mooier maken. Zodat jij vanuit jouw professie de wereld mooier kan maken. 

Tamara42

Ik werk met zzp'ers die zichzelf meer vrijheid en flexibiliteit gunnen in hun werk én hun leven

Als zzp’er kwam ik er al snel achter dat interim werk niet goed bij mij paste. Ik had veel te brengen en wilde meer impact maken, het voelde als loondienst en ik voelde me beperkt. Ik paste mijn dienstverlening aan van uurtje-factuurtje naar fixed-fee en vervolgens naar de verkoop van producten. Het was een succes. Het ging mij niet zozeer om meer omzet, maar juist om meer klanten helpen. Meer klanten betekende namelijk meer impact maken, nóg meer mensen kunnen raken met mijn werk.

Mijn werk is hierdoor dienend geworden aan mijn leven. Ik heb de flexibiliteit en vrijheid om mijn leven op mijn voorwaarden te leven, omdat ik mijn werk op mijn voorwaarden uitvoer zonder afhankelijk te zijn van tijd of plaats.

Dit is wat ik voor iedereen wens, en dit is precies waar ik zzp’ers mee help. Ik geloof er namelijk in dat wanneer jij een geweldig leven kunt leiden, dit zal weerspiegelen in jouw werk en je daarmee niet alleen van grotere waarde bent voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen, je klanten en de rest van de wereld. Hiermee creëer je een rimpeleffect.

''Ik geloof dat er nog zoveel onbenut potentieel vrijgelaten kan worden wanneer zpp'ers op hun eigen voorwaarden gaan doen waar ze écht impact mee kunnen maken''

Met 14 jaar ervaring als recruiter spot ik direct waar jij waarde laat liggen op de markt. Mijn opleiding tot Toegepast Cognitief Psycholoog in combinatie met NLP zorgen ervoor dat ik je voorbij je eigen belemmerende overtuigingen kan brengen, en je kan leiden naar het creëren van meer mogelijkheden voor jezelf. Als ervaren coach én succesvol ondernemer laat ik je met plezier zien hoe je die mogelijkheden zo goed mogelijk voor jezelf in kunt zetten, zodat ook jij meer flexibiliteit en vrijheid kunt ervaren in je werk én in je leven.

Lees hier meer over mij.

Tamara-19

Aan de slag?

Nog één keer alles wat je krijgt:

De keuze is aan jou.

Wil jij jouw werk in dienst stellen van jouw leven?
Wil jij betaald worden voor je resultaat in plaats van je uren?

Garandeer dan vandaag nog 1 van de 6 plekken in 'Het Atelier'

HET ATELIER

€388,-

*vriijgesteld van btw

Heb je nog vragen?

Ik beantwoord ze graag voor je

Ik neem op basis van het door jou ingevulde formulier contact met je op. Dit is geen voorselectie, de vragen die ik stel zijn om ervoor te zorgen dat ik zeker weet dat dit bij je past en ik de juiste persoon ben om met je samen te werken. Het is voor mij – maar vooral ook voor jou – van belang dat je de resultaten behaalt die je wenst te behalen.

Wanneer je je plek voor Het Atelier gegarandeerd hebt, krijg je meer informatie over de data en tijdstippen. De live sessies worden altijd opgenomen zodat je deze kunt terug kijken mocht je er een keer niet bij kunnen zijn. De opnames zijn levenslang toegankelijk.

Zolang als nodig. Ik vind het belangrijker dat je vragen worden beantwoord en je doelen worden behaald. Over het algemeen duren mijn live sessies 1 tot 1.5 uur.

Van alle livesessies worden opnames gemaakt die je altijd later terug kunt kijken. Natuurlijk is het beter om live aanwezig te zijn en ook live je vragen te stellen, mocht dit echter niet lukken kun je je vragen altijd achter laten in de community zodat ik deze alsnog tiijdens de live kan beantwoorden en je het antwoord terug kunt kijken.

De minimale deelname aan Het Atelier is 1 maand. Na deze maand heb je wellicht voldoende informatie gekregen om zelf verder te gaan. Heb je dat nog niet? Dan kun je zelf bepalen te verlengen.

‘De community’ is de groep met deelnemers van Het Atelier. Het Atelier laat maximaal 5 deelnemers toe om iedereen optimaal te kunnen helpen.

Informatie binnen de community wordt uitgewisseld in een besloten Facebookgroep. Hier kun je al je vragen stellen en ervaringen delen.

Ik vind het van groot belang dat de kwaliteit van mijn begeleiding hoog blijft en ik iedereen de juiste aandacht kan geven. Om kwaliteit te garanderen kan ik momenteel niet meer dan zes mensen tegelijk begeleiden in dit proces.

Jazeker, en dat raad ik je echt aan als je een verdiepingsslag wilt maken op de onderwerpen die je hier leest. Natuurlijk duiken we de diepte ook in, maar het doorbreken van persoonlijke blokkades is lastiger in een groepstraject. Bedenk daarom goed voor jezelf wat je nodig hebt, en neem bij twijfel vooral contact op.

Ik zet iedere maand een beperkt aantal plaatsen open voor persoonlijke begeleiding. Wil je exclusief met mij samenwerken? Lees hier meer. 

Dat is begrijpelijk. Ik vind het belangrijk dat je met een overtuigd gevoel instapt. Je kunt instappen tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt of tot een dag voor de startdatum.

Disclaimer: Als ondernemer weet je dat het ontwikkelen van producten of diensten geen zekerheid op inkomsten biedt. Het vergt inspanning, toewijding en volharding om je bedrijf op te bouwen en diensten  en/of producten te vermarkten. Zelfs met hard werken zijn inkomsten nooit gegarandeerd.

Hoewel ik vertrouwen heb in mijn programma’s en mijn coaching, ben ik me ervan bewust dat noch mijn resultaten, noch die van mijn klanten gegarandeerd zijn. Het is een feit dat niets in het leven zeker is. Als je op zoek bent naar gegarandeerde inkomsten of een snelle manier om rijk te worden, ben ik niet de juiste persoon om mee samen te werken.

Copyright © 2024

Tamara Rood
Gemaakt met
door Coolpixel