Gratis reader

Verander je mindset

Wist je dat jij zelf de grootste belemmerende factor bent voor het behalen van je doelen en het waarmaken van je dromen?

Download mijn reader ‘Verander je mindset’ en zet de eerste stap naar een nieuwe realiteit voor jezelf.

‘Ik vond ‘mindset’ altijd maar een zweverig’ en ongrijpbaar iets. Tamara maakt dat heel helder, down to earth en praktisch door duidelijk uit te leggen wat het is en vanuit wetenschappelijke context meer inzicht te geven in de voordelen van het werken aan je mindset, mét concrete oefeningen. Ik heb de reader met veel plezier doorgenomen en probeer de oefeningen elke dag toe te passen’.
Nicole

Kan ik mijn mindset veranderen?

Je mindset is de sturende kracht achter elke keuze die je maakt, en daarmee de architect van je eigen realiteit. Bedenk je maar eens wanneer je een grote keuze moet maken hoeveel er in je hoofd omgaat. De uitkomst van die keuzes bepalen jouw realiteit. Want, je hebt altijd gelijk: of je nu denkt dat je het kunt of niet. Jij beweegt naar de richting van je gedachten, waarop jouw gedachten vervolgens jouw realiteit vormen.

Wil je je realiteit veranderen zal je dus je mindset moeten veranderen. Kan dat?

Je kunt je mindset zeker veranderen en het is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. Ik neem je mee in de theorie achter een vaste mindset en een groei mindset en hoe jij je vaste mindset naar een groei mindset kunt transformeren zodat je een andere realiteit voor jezelf kunt creëren,

In deze reader: