Tijdelijke actie: gratis een persoonlijk salarisprofiel + salarisambitiegesprek verloot aan 4 deelnemers

EMPOWER JE SALARIS

Online Programma, Community & Mentorship

Ontdek en definieer je waarde, verbeter je vaardigheden en claim je salaris

Krijg binnen 6 weken inzicht in jouw waarde, leer welk tarief of salaris je daarvoor kunt vragen en verbeter je onderhandelingsvaardigheden om dit te claimen.

Startdatum 11 december 2023
Aanmelden kan tot en met 10 december. Je hebt nog…
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Krijg diep inzicht in de waarde van jouw werk en resultaat, en vertaal dit naar een waarde voor jouw werk- of opdrachtgever.

Inzicht in jouw waarde

Jouw grootste belemmerende overtuigingen om te claimen wat je waard bent worden getackeld en geherprogrammeerd

Transformeer je mindset

Verbeter je salaris of tarief door een sterkere onderhandelingspositie in te nemen, overtuigd te zijn van je waarde en beter te onderhandelen.

Verbeter je onderhandelings-vaardigheden

Heb je het gevoel dat je te weinig geld verdient?

Je weet dat je werk meer waard is maar er is een probleem: je weet niet hoeveel je precies kunt vragen en hoe je ervoor zorgt dat je dit betaald krijgt.

Je verdient niet slecht maar je weet dat je meer kunt vragen, je voelt dat je werk meer waard is en je hebt het idee dat anderen meer betaald krijgen dan jij. 

Je hebt geen idee hoe je erachter komt welk salaris je nu echt kunt vragen en bent bang dat je positie op de markt of bij je werkgever verslechtert wanneer je een hoger salaris of tarief vraagt. 

Want, wat zal je werkgever niet denken wanneer je ineens om meer salaris vraagt en zal je als zzp’er nog wel kans maken op opdrachten wanneer je je tarieven verhoogt?

high_DSC06195mod_2048p_2048p
Geloof me, je bent niet de enige…

In salarisonderhandelingen heb ik me vroeger altijd wankel gevoeld, in loondienst maar ook in de beginfase als ondernemer. Ik vroeg ‘marktconforme salarissen en tarieven’ nam mijn laatste salaris als uitgangspunt, en ik was al snel blij met wat ik kreeg. 

Pas toen ik écht ging vragen wat ik vond dat mijn werk waard was, merkte ik hoeveel krachtiger ik in die onderhandelingen kon staan. Sterker nog, ik onderhandel nooit meer! Weet je waarom?

Omdat ik achter de waarde van mijn werk sta en omdat ik achter de prijs voor de waarde sta die mijn werk levert.

Hoe dat me lukte? Door vooral mijn waarde als persoon los te koppelen van mijn werk, mijn (geld)mindset te veranderen, te weten wat ik wil verdienen, mijn vaardigheden te verbeteren en te laten zien wat mijn werk oplevert en voor dat resultaat te staan. Krachtig!

Wat feiten op een rij

Vrouwen gaan minder snel een onderhandeling aan dan mannen, vragen minder snel om promotie of een salarisverhoging, en wanneer ze dit doen maken ze slechtere deals.

Ontbreken van onderhandelings-vaardigheden

Vrouwen schatten de waarde die zij leveren met hun werk over het algemeen lager in en nemen sneller genoegen met wat ze verdienen.

Lagere waardebepaling

Bij het aannemen van een nieuwe baan steken vrouwen een salarisonderhandeling lager in en gaan sneller akkoord met de wensen van de werkgever.

Lager salaris en sneller akkoord

Krijg inzicht in je waarde, versterk je onderhandeling skills en sta op voor wat je wilt verdienen.

Waar je afscheid van mag nemen...

Wat je daarvoor terug krijgt...

Sta je ervoor open informatie te ontvangen die je nergens eerder hebt gehoord? Ben je bereid het werk doen om dé transitie op het gebied van jouw salaris (of tarief) in gang te zetten?

In zes weken je waarde ontdekken, je vaardigheden verbeteren en je salaris claimen!

Startdatum 11 december 2023

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De deuren van ‘Empower je salaris’ sluiten wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Dit is wat je krijgt in 6 weken:

Module 1:

De geschiedenis van jouw ‘geldmindset’

11 december om 18.30 uur

Wat ben je gaan geloven over geld, wat heeft jouw omgeving geleerd en wat heb je (on)bewust opgepakt en verwerkt in je dagelijkse praktijk. We beginnen bij de kern: jouw overtuigingen over geld en de waarde die geld voor jou heeft.

Module 2:

Jouw waarde

19 december om 19.00 uur

De ontkoppeling tussen jouw waarde als mens en je werk en salaris. Wat ben jij waard zonder jouw werk? In deze module leer je jouw échte waarde kennen waardoor je steviger in een onderhandeling kunt staan.

Module 3:

De waarde van jouw werk

5 januari om 18.30 uur

In deze module zal je de waarde van je werk bepalen. Welk tarief of salaris hanteer je en waarom? Welke argumenten heb je daarvoor? Wat is het resultaat dat je levert en wat is dat resultaat waard voor je werk- of opdrachtgever? Komt deze waarde overeen met wat je wenst te verdienen?

Module 4:

Je waarde claimen

11 januari om 19.00 uur

Je waarde in de praktijk tot leven brengen. Je leert waarom de meeste onderhandelingen voor vrouwen slechter uitpakken, wat je daaraan kunt doen en hoe je op de beste manier kunt onderhandelen. Na het volgen van deze module sta jij voor jouw waarde, weet je welk bedrag je vraagt, waarom en hoe je dit moet vragen.

Module 5:

Je waarde vieren

18 januari om 19.30 uur

Je kent nu je waarde, je weet hoe je deze moet claimen en je beschikt over de beste vaardigheden om dit in praktijk te brengen, als je dat niet al gedaan hebt. We vieren jouw waarde en de overwinningen die je hebt behaald. We sluiten het programma af met een vragen en discussieronde waar we aan de laatste obstakels op je route werken.

Het programma ‘Empower je salaris’ helpt je afscheid te nemen van elk gevoel van onrecht of minderwaardigheid over het salaris of tarief dat je nu verdient.

Het geeft je inzicht in je waarde, laat je kennismaken met de hoogte van het salaris of tarief dat je kunt vragen voor de waarde die je levert, en helpt je onderhandelingsvaardigheden verbeteren zodat je jouw gewenste salaris kunt claimen.

Maar dat is nog niet alles...

Dit krijg je ook:

Maak kans op een persoonlijk salarisprofiel plús salarisambitiegesprek

Ter waarde van €288,-

Met het persoonlijk salarisprofiel kom jij exact te weten wat het gat is tussen wat je nu verdient en wat je kunt verdienen. In een persoonlijk gesprek nemen we jouw salarisprofiel door en krijg je gerichte tips om deze waarde te verzilveren.

(*let op: hiervoor dien je persoonlijke informatie over je salaris met mij te delen)

Minicourse ‘Verander je mindset’

Ter waarde van €144,-
Alhoewel dit programma over je salaris gaat is de grootste speler in dit soort transformaties vaak je mindset. Hoe verander je je mindset? Hoe kun flexibeler omgaan met je gedachten en ze omvormen of zelfs herprogrammeren?

EMPOWER JE SALARIS

€788,-

incl.21% btw

Of in 2 maandelijkse termijnen:
2 x €394,- incl. 21% btw
*stuur een e-mail voor deze betaaloptie

Hoe weet ik of Empower je salaris bij mij past?

Dit is voor jou als...

Dit is NIET voor jou als…

Startdatum 11 december 2023

Meld je vandaag nog aan voor 'Empower je salaris' en krijg direct toegang tot:

Ter waarde van €788,-

+

*Let op: Beschikbaar voor 4 deelnemers en wordt bij de start van het programma verloot onder alle deelnemers.

Totale waarde: €1.220,-
Betaal vandaag

€788,-

incl.21% btw

Of in 2 maandelijkse termijnen:
2 x €394,- incl. 21% btw
*stuur een e-mail voor deze betaaloptie

Het programma kent een maximaal aantal deelnemers. De deuren tot ‘Empower je salaris’ sluiten wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

tevredenheidsgarantie

Na zes weken ‘Empower je salaris’ wéét je wat je waard bent en durf je daarom te vragen. Je durft te staan voor jouw waarde!
Ik garandeer je een transformatie door middel van informatie die je niet eerder hebt gehoord en oefeningen die je inzichten geven je verder te verdiepen in je eigen belemmerende overtuigingen op het gebied van geld, jouw waarde en het verbeteren van je onderhandelingsvaardigheden. Na het volgen van dit programma claim jij je salaris, omdat je het waard bent.

Hoe groot jouw transformatie is, is aan jou. Stel je je helemaal open voor alle informatie die je mag ontvangen, doe je alle opdrachten en ben je aanwezig, dan kun je grote stappen maken.

EMPOWER JE SALARIS

€788,-

incl.21% btw

Of in 2 maandelijkse termijnen:
2 x €394,- incl. 21% btw
*stuur een e-mail voor deze betaaloptie

highDSC06168_2048p_2048p

Als mentor en coach werk ik met vrouwen die zichzelf krachtiger kunnen profileren door middel van het aanreiken van de juiste handvatten

Met ruime ervaring als recruiter, jobhunter en mentor/coach voor recruiters, CEO’s en HR-managers, heb ik diepgaande inzichten verworven om mensen te begeleiden bij het doorbreken van patronen en het aanbrengen van veranderingen. Mijn opleiding tot psycholoog heeft me geholpen om de menselijke psyche te begrijpen en effectief te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Deze ervaring stelt me in staat om op een holistische manier naar individuen te kijken en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun volledige potentieel.
highDSC05977_2048p_2048p

"Het moment waarop je je waarde realiseert, neemt je waarde toe"

Ik heb veertien jaar aan de andere kant van de sollicitatietafel gezeten waar ik het gedrag van vrouwen ten opzichte van hun salaris nauwkeurig heb kunnen bestuderen. Inmiddels doe ik hier al een flink aantal jaren onderzoek naar. Ik weet wat de meest gemaakte fouten zijn en hoe patronen doorbroken kunnen worden.

Mijn diepgaande kennis over de arbeidsmarkt stelt mij in staat jou optimaal te begeleiden in jouw salarisvraagstuk.

Dat is allemaal hartstikke leuk Tamara, maar hoe is 'Empower je salaris' anders dan alle andere programma's die er zijn?

Ben jij er klaar voor om jouw salaris te claimen?

Heb je nog vragen?

Ik heb de antwoorden...

Twijfel je of het programma bij je past of wil je graag even kennismaken voordat je instapt?

Geen probleem! Plan een afspraak.

Ben je er klaar voor?

Nog één keer alles wat je krijgt:
Blijf je klagen over de hoogte (of laagte) van je salaris en in het duister tasten wat je precies kunt vragen? Blijf je hopen op een omgeving die verandert zonder zelf actie te ondernemen? Blijf je kijken naar anderen om verandering te brengen in jouw situatie of onderneem je zelf actie?

De keuze is aan jou.

Blijf doen wat je deed en houd wat je hebt of onderneem actie en leer je waarde kennen, verbeter je vaardigheden en claim je salaris!

EMPOWER JE SALARIS

€788,-

incl.21% btw

Aanmelden kan tot en met 10 december. Je hebt nog…
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Of in 2 maandelijkse termijnen:
2x€394,- incl. 21% btw
*stuur een e-mail voor deze betaaloptie

Jazeker! Je kunt de opnamen altijd terug kijken, je hebt levenslange toegang. Met het vastzetten van data creëren we momentum en zorgen we ervoor dat je progressie maakt. Het is daarom ontzettend fijn als je de tijdlijn wel kunt volgen. Het is altijd beter aanwezig te zijn in de live calls vanwege de energie die we daar creëren, maar als dat niet lukt zal de opname niets afdoen aan hetgeen je zal leren in dit programma.

Momenteel is dit de eerste en de enige datum waarop ‘Empower je salaris’ zal plaatsvinden. Of en wanneer er een tweede editie komt is nog niet duidelijk. Ik raad je daarom aan, als je dit graag wilt volgen, om het programma aan te schaffen en de opnamen later terug te kijken. Je kunt altijd terecht in de community, dus je vragen zullen hoe dan ook beantwoord worden.

Je krijgt het profiel en het gesprek binnen twee weken na start van het programma (mits je de gevraagde informatie op tijd aanlevert). Let op: hiervoor dien je je huidige salaris of tarief gegevens met mij te delen.

Tijdens de start van het programma krijg je de mogelijkheid dit alsnog aan te schaffen indien je dat wenst.

Dit programma is geschikt voor iedereen die haar waarde wil definiëren en haar salaris of tarief wil claimen. De aanpak is in beide gevallen hetzelfde, we hebben het over zowel tarieven en salarissen en de markt ziet er logischerwijs iets anders uit. Tevens is de praktijk, het claimen van het salaris ook anders. Beiden worden uiteraard uitgebreid besproken.

Dat is begrijpelijk. Ik vind het belangrijk dat je met een overtuigd gevoel instapt. Je kunt instappen tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt en de deuren zijn gesloten of tot en met 10 december, het laatste moment waarop je de aankoop nog kunt doen.

Als je het gevoel hebt dat dit programma je onvoldoende handvatten geeft of je vraag groter is dan wat je behandeld ziet worden in de modules, kun je altijd een gesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar tamara@tamararood.nl.
Ik wil benadrukken dat er een grote waarde ligt in het volgen van een groepsprogramma vanwege het momentum en de groei die je samen creëert en doormaakt, daarom is een community ook ontzettend fijn om je ervaringen in te kunnen delen met mensen die in dezelfde transformatie zitten als jij.

Je mag rekening houden met 1 tot 1.5 uur per live sessie.

Copyright © 2023

Tamara Rood
| Privacyverklaring | Algemene voorwaarden
Gemaakt met
door Coolpixel