EMPOWER JE ARBEIDSMARKTWAARDE

Online Programma, persoonlijke coaching, Community

(H)erken je talent, match je waarde & verhoog je inkomen

Krijg binnen 6 weken inzicht in de impact & het resultaat van jouw werk en verzilver je arbeidsmarktwaarde

Startdatum 29 februari 2024
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Krijg inzicht in jouw talent(en), jouw (onbenut) potentieel en de impact & het resultaat dat je elke dag met je werk neerzet. Maak voor jezelf (en voor anderen) duidelijk wat jij de arbeidsmarkt brengt.

Inzicht in jouw waarde

De enige die jou tegen kan houden jouw arbeidsmarktwaarde te  verzilveren ben jij zelf. We tackelen daarom alle overtuigen die je in de weg zitten om dit te kunnen doen.

Transformeer je denkwijze

Je krijgt de juiste handvatten om jouw waarde te matchen met werkgevers/opdrachtgevers die jouw waarde (h)erkennen.

Door overtuigd te zijn van je waarde en de juiste argumenten te gebruiken tijdens een onderhandeling kun jij krachtig staan voor jouw waarde.

Match je waarde, versterk je vertrouwen

Heb je het gevoel dat je niet genoeg betaald krijgt voor jouw waarde?

Je weet dat je meer waard bent op de arbeidsmarkt maar er is een probleem: je weet niet hoe je jouw waarde bepaalt en dit op de juiste manier kunt beargumenteren

Je weet dat het resultaat dat je met je werk neerzet meer waard is dan wat je er nu voor betaald krijgt.

Je hebt geen idee hoe je erachter komt welk salaris of tarief je nu echt kunt vragen en hoe je dat inkomen met de juiste argumenten kunt onderbouwen.

Wat zal je werkgever niet denken wanneer je ineens om meer salaris vraagt? Zal je als ZZP’er nog wel kans maken op opdrachten wanneer je je tarief verhoogt?

high_DSC06178mod
Geloof me, je bent niet de enige…

In salarisonderhandelingen heb ik me vroeger altijd wankel gevoeld, in loondienst maar ook in de beginfase als ondernemer. Ik vroeg ‘marktconforme salarissen en tarieven’ nam mijn laatste salaris als uitgangspunt, en ik was al snel blij met wat ik kreeg. 

Pas toen ik écht ging vragen wat ik vond dat mijn werk waard was, merkte ik hoeveel krachtiger ik in onderhandelingen kon staan. Sterker nog, ik onderhandel nooit meer! Weet je waarom?

Omdat ik achter de waarde van mijn werk sta en omdat ik achter de prijs voor de waarde sta die mijn werk levert.

Hoe dit me lukte? Door goed te weten welke impact ik maak met mijn werk en welke resultaten ik neerzet, en door dit te vertalen naar de waarde voor de werkgever/opdrachtgever. Maar, dit is me vooral gelukt door het veranderen van mijn overtuigingen (over mezelf maar ook over de markt) en het verbeteren van mijn zelfvertrouwen.

Ik kan voel me hierdoor veel steviger in mijn waarde staan waardoor ik me krachtiger kan positioneren en presenteren.

Wat feiten op een rij

Een meerderheid van de mensen koppelt zijn salaris of tarief aan taken en functiebeschrijvingen, en niet aan het resultaat dat met het werk neergezet wordt.
Hierdoor wordt de waarde (het salaris of tarief) niet gekoppeld aan de impact die met het werk gemaakt wordt, maar aan de manier waarop het werk uitgevoerd wordt.

Geen inzicht in resultaat of impact

Er zijn maar weinig ondernemers die hun tarief verhogen wanneer zij meer waard worden voor de markt, bijvoorbeeld door opleiding of ervaring.

 Veel werknemers nemen hun laatste salaris als uitgangspunt bij nieuwe salarisonderhandelingen en niet het salaris dat ze zouden willen en kunnen verdienen.

Geen salaris- of tariefsverhoging

De meeste mensen ontvangen een marktconform tarief of salaris waardoor er altijd sprake is van vergelijking. Marktconformiteit zorgt namelijk voor vergelijking. Veelal niet op basis van output (impact), maar op basis van het aantal uren dat men draait. In dezelfde uren kan ‘de concurrent’ een ander resultaat neerzetten waardoor gelijke betaling veelal ongelijk is.

Marktconform salaris of tarief

Krijg inzicht in het resultaat en de impact die je met je werk maakt, leer je prijs kennen en verbeter je arbeidsmarktwaarde

Waar je afscheid van mag nemen...

Wat je mag verwelkomen...

Sta je ervoor open informatie te ontvangen die je nergens eerder hebt gehoord? Ben je bereid het werk doen om dé transitie op het gebied van jouw (arbeidsmarkt)waarde en jouw inkomen in gang te zetten?

In zes weken je talent (h)erkennen, je waarde matchen en je arbeidsmarktwaarde verzilveren

Startdatum 29 februari 2024

Maximaal 8 plaatsen beschikbaar.  De deuren van ‘Empower je Arbeidsmarktwaarde’ sluiten wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Het programma

Module 1: Live community gesprek

29 februari 19.30 uur

Je kernwaarde, jouw talent

Wat is jouw kernwaarde? Waar ben je goed in, wat maakt jou uniek, wat zijn jouw (onontdekte) talenten? We koppelen jouw talent, jouw kwaliteiten en jouw waarde los van je werk om hier objectiever naar te kunnen kijken. In deze eerste module leer je jouw échte waarde kennen waardoor je onder andere steviger in een onderhandeling kunt staan.

Module 2: live community gesprek

8 maart 10.30 uur

Je werkwaarde herkennen

Welke impact maak je met het werk dat je iedere dag doet en welk resultaat zet je neer? In de tweede module zetten we de uitkomsten van je werk op een rij zodat dit in de eerste plaats helder voor jezelf is en jij je waarde kunt herkennen. In module vier vertalen we jouw waarde de arbeidsmarkt zodat je deze kunt gaan erkennen.

Module 3: Persoonlijk gesprek - 90 minuten

Tussen 13 maart en 4 april

Je waarde matchen

In dit persoonlijke gesprek formuleren we samen het ‘prijskaartje’ van jouw arbeidsmarktwaarde. We beargumenteren de waarde, zodat je jouw waarde kunt matchen met het juiste inkomen en je daar de juiste argumenten voor hebt. Dit maak dat niet alleen jijzelf maar ook anderen daar 100% achter die waarde kunnen staan en erin kunnen geloven.

Module 4: LIVE COMMUNITY GESPREK

4 april 19.30 uur

Je werkwaarde erkennen

Module vier richt zich volledig op het versterken van je eigenwaarde. Je kunt je waarde op de arbeidsmarkt namelijk alleen maar verzilveren wanneer je achter je waarde staat en hier niet meer vanaf wijkt. Je krijgt de juiste handvatten om beperkende overtuigingen te elimineren, je gedachten te transformeren en vol zelfvertrouwen in jouw (nieuwe) arbeidsmarktwaarde te stappen.

Module 5: LIVE COMMUNITY GESPREK

11 april 10.30

Je groeiwaarde

Je kent nu je waarde, je weet hoe je deze moet verzilveren en je beschikt over de beste vaardigheden om dit in praktijk te brengen. We willen echter verder dan alleen het nu kijken. Waar wil je naartoe? Welke groei kun je uitnodigen? Wat is die groei in de toekomst waard? Dat brengen we in deze module in kaart en we sluiten het programma uiteraard af met feestje; we vieren jouw waarde.

Het programma ‘Empower je Arbeidsmarktwaarde’ helpt je afscheid te nemen van elk gevoel van onrecht of minderwaardigheid over het salaris of tarief dat je nu verdient.

Het geeft je inzicht in je waarde, laat je kennismaken met de hoogte van het salaris of tarief dat je kunt vragen voor de waarde die je levert, en helpt je jouw positie op de arbeidsmarkt verbeteren zodat je jouw gewenste salaris of tarief écht kunt gaan verzilveren.

Maar dat is nog niet alles...

Dit krijg je ook:

Minicourse ‘Verander je mindset’

Ter waarde van €144,-

We behandelen alle  overtuigingen die je tegenhouden in je waarde te gaan staan uiteraard uitgebreid in dit programma. Mindset is echter een breed begrip en kent vele verschillende thema’s. Om je kennis te laten maken met de theorie van onder andere een groei mindset en een vaste mindset, en je meer verdieping te geven in het veranderen van je mindset en het transformeren van blokkades die je niet verder helpen, krijg je deze minicourse er gratis bij. De ervaring leert dat de minicourse en het programma elkaar enorm kunnen versterken.

Hoe verander je je mindset? Hoe kun flexibeler omgaan met je gedachten en ze omvormen of zelfs herprogrammeren? Dat leer je allemaal in deze minicourse.

EMPOWER JE ARBEIDSMARKTWAARDE

€488,-

excl.21% btw

Of in 2 maandelijkse termijnen:
2 x €244,- excl. 21% btw
*stuur een e-mail voor deze betaaloptie

Een inkijkje in de thema's waaraan ik met je werk? Bekijk deze video over solliciteren vanuit schaarste of overvloed

‘’Na goed opgelet te hebben tijdens jouw Masterclass en veel naar mijzelf gekeken te hebben (dankzij jou.) Heb ik het vertrouwen gevonden in mijzelf om opnieuw in gesprek te gaan over mijn salaris. Ik heb mijn onvrede kunnen uitspreken over de onderhandelingen en over het salaris. En wat denk je?? Ik krijg een nieuw voorstel. Terwijl ik dacht, dat kan je niet maken. Zoiets is niet netjes ze gaan hier niets mee doen. Allemaal belemmerende gedachten opzij gezet! Mede dankzij jou, anders had ik nog steeds dat rotgevoel gehad in mijn buik’’

– Melinda –

Hoe weet ik of Empower je Arbeidsmarktwaarde bij mij past?

Dit is voor jou als...

Dit is NIET voor jou als…

Startdatum 29 februari 2024

Meld je vandaag nog aan voor 'Empower je Arbeidsmarktwaarde en krijg direct toegang tot:

Ter waarde van €488,-

+

Totale waarde: €632,-
Betaal vandaag

€488,-

excl.21% btw

Of in 2 maandelijkse termijnen:
2 x €244,- excl. 21% btw
*stuur een e-mail voor deze betaaloptie

Het programma kent een maximaal aantal deelnemers van 8
De deuren van ‘Empower je Arbeidsmarktwaarde’ sluiten wanneer dit aantal is bereikt

”Ik heb enorm veel gehad aan het programma van Tamara. Ik heb flink wat inzichten gekregen, ik werd aan het denken gezet over mijn eigenwaarde waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Zeker op het vlak van wat ik als zzp-er als tarief kan vragen. Enorm blij mee!
– Joann –

tevredenheidsgarantie

Na zes weken ‘Empower je Arbeidsmarktwaarde’ wéét je wat je waard bent en durf je daarom te vragen. Je durft te staan voor jouw waarde!

Ik garandeer je een transformatie door middel van informatie die je niet eerder hebt gehoord en oefeningen die je inzichten geven je verder te verdiepen in je eigen belemmerende overtuigingen op het gebied van geld, jouw waarde en het verbeteren jouw positie op de arbeidsmarkt. Na het volgen van dit programma weet je precies wat jouw arbeidsmarktwaarde is en durf je eraan vast te houden!

EMPOWER JE ARBEIDSMARKTWAARDE

€488,-

excl.21% btw

Of in 2 maandelijkse termijnen:
2 x €244,- excl. 21% btw
*stuur een e-mail voor deze betaaloptie

highDSC05804

Ik werk met werknemers en ondernemers die zichzelf krachtiger kunnen profileren door in hun waarde te stappen en deze te verzilveren op de arbeidsmarkt

Met jarenlange ervaring als recruiter, jobhunter en coach, heb ik diepgaande inzichten verworven om mensen te begeleiden bij het doorbreken van patronen en het aanbrengen van veranderingen in hun dagelijks leven. Mijn opleiding tot psycholoog heeft me geholpen om de menselijke psyche te begrijpen en effectief te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.
Door mijn kennis over de arbeidsmarkt kan ik de mensen die ik help de juiste route tonen om hun arbeidsmarktwaarde te verbeteren en daarmee een mooiere realiteit voor zichzelf neer te zetten.

highDSC05869

"Het moment waarop je je waarde realiseert, neemt je waarde toe"

Ik heb veertien jaar aan de andere kant van de sollicitatietafel gezeten waar ik het gedrag rondom presentatie, eigenwaarde, salaris- en tariefonderhandelingen nauwkeurig heb kunnen bestuderen. Ik doe hier tevens al jarenlang onderzoek naar. 

Mijn diepgaande kennis over de arbeidsmarkt stelt mij in staat jou optimaal te begeleiden. Ik ben bekend met de fouten die gemaakt worden, maar vooral ook met de successen die behaald kunnen worden. Hierdoor kan ik zaken die niet leiden tot succes snel benoemen en handreikingen doen om deze te transformeren.

Dat is allemaal hartstikke leuk Tamara, maar hoe is 'Empower je Arbeidsmarktwaarde' anders dan alle andere programma's die er zijn?

Ben jij er klaar voor om jouw talent te (h)erkennen, je waarde te matchen en je arbeidsmarktwaarde verzilveren?

Twijfel je of het programma bij je past of wil je graag even kennismaken voordat je instapt?

Geen probleem! Plan een afspraak.

Aan de slag?

Nog één keer alles wat je krijgt:
Blijf je in het duister tasten welk salaris of tarief je precies kunt verdienen? Blijf je hopen op een omgeving die verandert zonder zelf actie te ondernemen? Blijf je kijken naar anderen om verandering te brengen in jouw situatie of onderneem je zelf actie?

De keuze is aan jou.

Blijf doen wat je deed en houd wat je hebt of onderneem actie en (h)erken je talent, match je waarde en verhoog je inkomen.

EMPOWER JE ARBEIDSMARKTWAARDE

€488,-

excl.21% btw

Of in 2 maandelijkse termijnen:
2 x €244,- excl. 21% btw
*stuur een e-mail voor deze betaaloptie

Heb je nog vragen?

Ik beantwoord ze graag voor je

Dit programma is geschikt voor iedereen die zijn of haar waarde wil definiëren en haar salaris of tarief wil claimen. De aanpak is in beide gevallen hetzelfde, we hebben het over zowel tarieven en salarissen en de markt ziet er logischerwijs iets anders uit. Tevens is de praktijk, het claimen van het salaris ook anders. Beiden worden uiteraard uitgebreid besproken.

Je mag rekening houden met 1 tot 1.5 uur per live sessie.

Het persoonlijke gesprek kun je vergelijken met het ‘Inkomen Gesprek’ dat je hier op de website treft. Het gesprek duurt 90 minuten. het enige verschil is dat je in dit programma al ontzettend veel relevante en waardevolle informatie hebt gekregen om hiermee aan de slag te gaan. Dit gesprek kun je daarom niet alleen gebruiken voor de waardebepaling van jouw werk, maar ook voor alle andere vragen die je hebt en die we samen kunnen beantwoorden.

Dat mag je helemaal zelf bepalen zolang het maar na 12 maart en voor 4 april is. Dit is tussen module 2 en 4 in. Je kunt op het moment dat het voor jou uitkomt iets in mijn agenda plannen.

‘De community’ is de groep met deelnemers waarmee je het programma volgt. Het programma kent maximaal 8 deelnemers. Informatie binnen de community wordt uitgewisseld in een besloten Facebookgroep. Hier kun je al je vragen stellen en ervaringen delen. Tevens heb je hier levenslange toegang tot alle informatie die gedeeld wordt.

De toegang is voor altijd. Dus ook eventuele vragen die je kunt stellen, kun je daar blijven stellen. Zo heb je niet alleen nu maar ook in de toekomst profijt van de informatie die daar gedeeld wordt.

Van alle livesessies worden opnames gemaakt die je altijd later terug kunt kijken. Natuurlijk is het beter om live aanwezig te zijn maar de opnames doen niets af aan de inhoud. Aan jou te bepalen of je hier urgentie voor kunt/wilt maken.

Jazeker, de livesessies worden allemaal opgenomen en opgeslagen in de community, waar je levenslang toegang tot hebt.

Ik vind het van groot belang dat de kwaliteit van dit programma hoog blijft en ik iedereen de juiste aandacht kan geven. Om kwaliteit te garanderen kan ik momenteel niet meer dan 8 mensen tegelijk begeleiden in dit proces. Wellicht verandert dit in de toekomst maar voor de geplande edities blijft het aantal op 8 deelnemers staan.

Als je het gevoel hebt dat dit programma je onvoldoende handvatten geeft of je vraag groter is dan wat je behandeld ziet worden in de modules, kun je altijd een gesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar tamara@tamararood.nl.
Ik wil benadrukken dat er een grote waarde ligt in het volgen van een groepsprogramma vanwege het momentum en de groei die je samen creëert en doormaakt, daarom is een community ook ontzettend fijn om je ervaringen in te kunnen delen met mensen die in hetzelfde proces zitten als jij.

Op dit moment heb ik één volgende editie gepland vanaf eind april. Als je daaraan wilt deelnemen raad ik je aan je deelname alvast te bevestigen door een e-mail te sturen naar tamara@tamararood.nl zodat je gegarandeerd plek hebt. Ook in april heb ik een maximaal aantal deelnemers voor dit programma, wanneer het maximaal aantal bereikt is sluiten mijn deuren.
De data voor april zijn:
Module 1: 30 april
Module 2:  9 mei
Module 3: tussen 10 mei en 21 mei
Module 4: 28 mei
Module 5: 4 juni

Dat is begrijpelijk. Ik vind het belangrijk dat je met een overtuigd gevoel instapt. Je kunt instappen tot het maximaal aantal deelnemers van 8 bereikt is. De mogelijkheid bestaat altijd om een gesprek met mij in te plannen via de knop op deze pagina. Voel je vrij dit te doen wanneer je meer informatie nodig hebt of even kennis wilt maken.

Copyright © 2024

Tamara Rood
| Privacyverklaring | Algemene voorwaarden
Gemaakt met
door Coolpixel