Coaching

Persoonlijke begeleiding

Exclusief samenwerken

Krijg persoonlijke begeleiding om op jouw eigen voorwaarden impact te maken met het werk dat je doet, en creëer daarmee meer vrijheid en flexibiliteit in je leven

Coaching

Persoonlijke begeleiding

Exclusief samenwerken

Krijg persoonlijke begeleiding om op jouw eigen voorwaarden impact te maken met het werk dat je doet, en creëer daarmee meer vrijheid en flexibiliteit in je leven

Werken op mijn voorwaarden. Hoe pak ik dat aan?

Je wenst meer vrijheid en flexibiliteit als zzp'er

Je wilt impact maken, niet meer betaald worden voor het aantal uren dat je maakt maar voor het resultaat dat je neerzet, én je wilt vooral werken op jouw eigen voorwaarden.

Er bestaan vele verschillende (business) modellen de je kunnen ondersteunen in het werken op jouw voorwaarden, maar welke past nu echt bij het plaatje dat jij voor ogen hebt?

Hoe kun je het leven leiden dat jij wenst én je werk daaraan passend maken?

Ik besloot mijn leven niet langer in dienst van mijn werk te stellen

De maatschappij wist mij duidelijk te vertellen hoe het moest, wat ik moest bereiken, in welke tijd en wat al dan niet ‘normaal’ was.

Ik vergeleek mezelf met andere zzp’ers om mijn uurtarief te bepalen en vormde mijzelf en mijn werk naar de wensen van de opdrachtgever. Ik probeerde mezelf in het hokje van de opdracht en de opdrachtgever te passen, ook al lukte dat vaak niet. Ik deed namelijk meer in minder tijd, en altijd boven verwachting van de klant. Ik kon er een goede boterham van smeren en was niet ongelukkig, maar ik wist dat ik meer kon wanneer ik op mijn eigen voorwaarden kon werken en buiten de voorgeschreven kaders van de maatschappij en de opdrachtgever.

Ik besefte me dat mijn werk uniek is, dat ik geen concurrenten heb en dat mijn tarief daarom ook niet af zou mogen hangen van andere zzp’ers, de markt of de vraag van de opdrachtgever. Ik besloot dat ik niet meer betaald wilde worden voor mijn uren maar voor het resultaat dat ik iedere dag neerzette. Ik richtte mijn werk zo in dat ik het beste resultaat neer kon zetten, betaald werd voor wat mijn werk waard was en ik mijn werk (en vooral mijn werk- en levensgeluk) niet meer wilde laten bepalen door de markt maar door mijzelf.

Ik wens dit iedere zzp’er. Ik geloof er namelijk in dat wanneer wij op onze eigen voorwaarden kunnen doen waar we goed in zijn, we uitmuntend kunnen zijn. 

Ik geloof erin dat we daarmee niet alleen een betere wereld voor onszelf creëren, maar ook voor de mensen om ons heen.

Werken op jouw voorwaarden?

Een greep uit de onderwerpen waar ik met de zzp'ers die ik begeleid aan werk

Alle onderwerpen die we samen bespreken, worden afgestemd op jouw visie: de impact die jij met jouw werk wilt maken en het leven dat jij wilt leiden. Hieronder vind je een selectie van de thema’s waarmee ik met mijn klanten werk, waarbij mindset-werk een essentieel onderdeel is. Elk traject is echter maatwerk. De onderwerpen die we bespreken en verdiepen, worden volledig aangepast aan jouw specifieke behoeften en waar jij ondersteuning bij nodig hebt.

Wil je (meer) klanten organisch aantrekken? Dat leer ik je graag door jouw unieke visie op zaken en jouw authentieke stem te laten zien en horen. Ik geef je de juiste handvatten om je netwerk uit te breiden met jouw ideale klanten én het werk naar je toe te laten komen in plaats van hier continu achteraan te jagen. We bouwen een personal brand waar niemand omheen kan

Netwerk

We kijken naar de prijs die past bij het resultaat dat jij neerzet, we focussen niet langer op uren maar op de impact die je maakt en het resultaat dat jij neerzet voor jouw klanten. Op basis van de dienstverlening die jij wenst, bepalen we de juiste prijs en krijg je de beste tools om vast te kunnen houden aan jouw waarde.

Prijs

Hoe wil jij je leven inrichten? Dat is de voornaamste vraag, jouw werk mag dat leven namelijk faciliteren. Welke dienstverlening past daar bij? Wellicht wil jij van interim naar fixed price, of wil je liever producten verkopen? We kijken wat best passend is voor jouw situatie.

Dienstverlening

Wat wil jij neerzetten met jouw werk? Welke impact wil je maken en welk resultaat kun jij je klanten garanderen? We maken dit samen helder om er vervolgens het juiste prijskaartje aan te hangen

Impact & resultaat

Exclusief samenwerken zodat jij ook op jouw voorwaarden kunt werken?

Plan jouw Persoonlijk Consult vandaag nog!

''Ik geloof erin dat we hiermee niet alleen een betere wereld voor onszelf creëren, maar ook voor de mensen om ons heen''

Welk businessmodel past bij jouw wensen?

Online producten verkopen

tevredenheidsgarantie

Mijn klanten zijn 100% tevreden. Ik ben sterk betrokken en lever werk van uitzonderlijke kwaliteit. Mijn missie is simpel: jou laten excelleren in waar je het beste in bent, op jouw voorwaarden, en zo jouw leven verrijken. Hierdoor kun jij vanuit jouw professie de wereld mooier maken.

Samenwerken?

Wat je los mag laten...

Wat je mag verwelkomen...

'''Vrijheid' is voor veel zzp'ers een hol begrip totdat ze erachter komen wat het niet voor hen is. Ze schreven zich in bij de KvK om meer vrijheid te ervaren maar kwamen erachter dat voor jezelf werken niet gelijk staat aan vrijheid''

Hoe ziet persoonlijke begeleiding eruit?

Gratis

Toegang tot een live community met gratis Masterclasses en e-books (NIEUW) t.w.v. €122,-

€688,- per maand

*vrijgesteld van btw

Om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen, open ik elke maand een beperkt aantal plaatsen voor persoonlijke begeleiding. Tijdens onze afspraak zal ik je informeren over de eerstvolgende beschikbare datum voor begeleiding. Zo kun je zelf bepalen of dit binnen jouw gewenste termijn valt.

Copyright © 2024

Tamara Rood
Gemaakt met
door Coolpixel