Dank je wel!

Ik heb je aanmelding voor ‘Het Atelier’ ontvangen en neem de eerstvolgende werkdag telefonisch contact met je op.

Je plek is gegarandeerd, maak je geen zorgen! Ik wil je graag telefonisch spreken of dat wat je verwacht van ‘Het Atelier’ ook daadwerkelijk is wat ik je kan bieden. Tevens wil ik gebruik maken van de gelegenheid iets meer over je te weten te komen zodat onze samenwerking goed van start kan gaan.

Ik kijk ernaar uit je snel te spreken!

In de tussentijd:

Volg mij via Instagram of LinkedIn en lees dagelijks meer over hoe je als zzp’er meer vrijheid en flexibiliteit ervaart door je (arbeidsmarkt)waarde te verhogen. Je kunt je ook verdiepen in mijn blogs en alvast inspiratie op doen voor ‘Het Atelier’.

Mijn naam is Tamara.

Ik heb een grote visie; werk is er om ons te dienen. Werk is er om ons leven zo in te richten dat we het leven kunnen leiden dat we voor onszelf wensen, en we ons daarmee kunnen ontplooien tot wie we in de kern zijn.

Werk is er om ons te dienen, niet andersom.

Toch doen veel zzp’ers dat anders en staan ze mijlenver weg van de intentie die ze hadden toen ze startten als ondernemer. Ze wensten vrijheid en flexibiliteit maar ervaren juist het tegenovergestelde. Daar stond ik zelf ooit ook, totdat ik mij realiseerde dat ik dé manier kon vinden om mijn werk op mijn voorwaarden uit te voeren en betaald te worden voor het resultaat dat ik iedere dag neerzette met mijn werk.

Mijn missie is daarom duidelijk: meer zzp’ers weer vrijheid en flexibiliteit te laten ervaren in hun werk én hun onderneming.

high_DSC06204mod

Copyright © 2024

Tamara Rood
Gemaakt met
door Coolpixel