Bedankt voor het aanvragen!

Jouw GRATIS minicourse is NU onderweg naar je mailbox!

Dit zijn je volgende stappen:

Stap #1: Check je mailbox voor de link naar de video.

Stap #2: Volg mij via Instagram of LinkedIn en lees dagelijks meer over hoe je jouw waarde op de arbeidsmarkt verhoogt.

Let op: het kan soms een paar minuten duren voor je de reader binnen hebt. Na een paar minuten nog steeds geen reader? Neem contact op: tamara@tamararood.nl.

Mijn naam is Tamara.

Ik heb een grote visie; werk is er om ons te dienen. Werk is er om ons leven zo in te richten dat we het leven kunnen leiden dat we voor onszelf wensen, en we ons daarmee kunnen ontplooien tot wie we in de kern zijn.

Werk is er om ons te dienen, niet andersom.

Toch doen veel zzp’ers dat anders en staan ze mijlenver weg van de intentie die ze hadden toen ze startten als ondernemer. Ze wensten vrijheid en flexibiliteit maar ervaren juist het tegenovergestelde. Daar stond ik zelf ooit ook, totdat ik mij realiseerde dat ik dé manier kon vinden om mijn werk op mijn voorwaarden uit te voeren en betaald te worden voor het resultaat dat ik iedere dag neerzette met mijn werk.

Mijn missie is daarom duidelijk: meer zzp’ers weer vrijheid en flexibiliteit te laten ervaren in hun werk én hun onderneming.

high_DSC06204mod

Copyright © 2024

Tamara Rood
Gemaakt met
door Coolpixel